Maak een afspraak

Over ons

Of het nu gaat om reparatie en onderhoud of schadeherstel voor uw huidige auto, of de zoektocht naar een nieuwe auto of een gebuikte occasion : bij Autoservice Evers bent u aan het juiste adres.

Kom langs of maak een afspraak online!

 Goed, in alles wat we doen! Onze kennis van moderne voertuigtechniek zorgt ervoor dat we ook uw voertuig perfect kunnen onderhouden en repareren.Met een klein team van gemotiveerde medewerkers wordt er onderhoud gepleegd of wordt uw auto gerepareerd conform de Bosch Car Service voorwaarden. Betaalbaar voor iedereen. De kosten van onderhoud en reparatie zijn altijd moeilijk in te schatten, maar bij Autoservice Evers weet u één ding zeker: u betaalt nooit te veel. Wij zorgen ervoor dat er volgens afspraak gerepareerd wordt. Als het nodig is dan bellen we u om te overleggen als de kosten hoger uitvallen. 

Verder bieden wij garantiediensten aan die onverwachte kosten tegengaan. Ook voor schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres, voor alle merken en type voertuigen alles in eigen beheer in ons eigen schadeherstel afdeling. 

Kortom: uw auto is bij ons in goede handen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij geloven dat een goede balans tussen de economische, ecologische en sociale factoren onmisbaar zijn voor een bedrijf van nu. Hieronder treft u een aantal activiteiten waarmee deze visie wordt ondersteunt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent ook aandacht en interesse tonen in de diverse dorpsactiviteiten.  Wij zijn lid van de Wehlse Ondernemersvereniging en sponsoren wij activiteiten zoals het 200 jaar bestaan van Wehl. Klik hier voor meer informatie.

Als deelnemer van deze fietstocht in 2015 was het doel om Bergh in het Zadel financieel te ondersteunen om bij te kunnen dragen aan het Onderzoeksproject Vierdimensionale bestralingstechniek alvleesklierkanker. Klik hier voor meer informatie.

Als subsponsor van het 2e elftal dragen wij de voetbalclub Concordia Wehl een warm hart toe. Sport verbroedert en verbindt; twee belangrijke factoren voor het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Klik hier voor meer Concordia.

Hoofdsponsor jaarlijks jeugdtoernooi

Kinderen met een stofwisselingsziekte krijgen, door de activiteiten van de Cios studenten uit Arnhem,  een onvergetelijke week in Frankrijk. Autoservice Evers is hiervan de sponsor op basis van mobiliteit voor personen en het materiaal.

Download de app vandaag nog!

Met onze app geniet u van veel voordelen. Zo kunt u uw werkplaatsafspraak online plannen, krijgt u een bericht wanneer uw APK verlopen is, ziet u het laatste nieuws en de laatste acties en ziet u ons showroomaanbod in een oogopslag!